7 квітня – у Всесвітній день здоров’я відділ неінфекційних захворювань спільно з відділом управління персоналом організували «здорову» ініціативу для команди Центру. З самого ранку кожен співробітник отримав зелене яблуко та брошуру з рекомендаціями щодо збалансованого харчування за принципом «тарілки здоров’я».
Особливим акцентом заходу стала лекція від зовнішнього спікера — професора Олега Швеця, завідувача кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України, президента Асоціації дієтологів України. Він виступив із темою:
«Вплив способу життя і харчування на репродуктивне здоров’я українців», а також охоче відповів на всі запитання учасників.
Для тих, хто не зміг бути присутнім офлайн, було організовано онлайн-трансляцію. Запис доступний за посиланням: https://phcorgua.sharepoint.com/:f:/s/human_resources/EiDt5joCRolOicp71U4qF1cBMMU2V2NCnM4K-Pz3wRMPYA?e=NVGOG2